Towaroznawstwo i Marketing Żywności
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Informacje o kierunku
Wydział
Wydział Technologii Żywności
Stopień
licencjackie
Język
pl
Czas trwania
7 sem
Klasyfikacja ISCED
[0721] Przetwórstwo żywności
Opis kierunku
wkrótce
Dyscypliny wchodzące w skład kierunku
| Kod | Nazwa | Udział procentowy w kierunku | Wiodąca |
|---|---|---|---|
| DS010402N | technologia żywności i żywienia | 89% | Tak |
| DS010506N | nauki o zarządzaniu i jakości | 11% | Nie |
Wykres historycznych progów punktowych
Tabela historycznych progów punktowych
| Rok | Tura rekrutacji | Próg | Kandydaci | Limit przyjęć | Przyjęci |
|---|---|---|---|---|---|
| 2023 | 1 | 27.3 | brak danych | brak danych | brak danych |
| 2023 | 2 | 21 | brak danych | brak danych | brak danych |
| 2024 | 1 | 32.2 | brak danych | 45 | brak danych |
| 2024 | 2 | 29.05 | brak danych | 45 | brak danych |
Ten kierunek znajdziesz również na 76 uczelniach:
© 2025 dostanesie.pl


