Produkcja i Marketing Żywności
Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie
Informacje o kierunku
Wydział
Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych
Stopień
licencjackie
Język
pl
Czas trwania
7 sem
Klasyfikacja ISCED
[0721] Przetwórstwo żywności
Opis kierunku
wkrótce
Dyscypliny wchodzące w skład kierunku
Kod | Nazwa | Udział procentowy w kierunku | Wiodąca |
---|---|---|---|
DS010402N | technologia żywności i żywienia | 67% | Tak |
DS010401N | rolnictwo i ogrodnictwo | 22% | Nie |
DS010506N | nauki o zarządzaniu i jakości | 11% | Nie |
Wykres historycznych progów punktowych
Tabela historycznych progów punktowych
Rok | Tura rekrutacji | Próg | Kandydaci | Limit przyjęć | Przyjęci |
---|---|---|---|---|---|
2023 | 1 | 42 | brak danych | 30 | 6 |
Ten kierunek znajdziesz również na 76 uczelniach:
© 2025 dostanesie.pl