
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Informacje o kierunku
Wydział
Wydział Nauk O Żywności i Żywieniu
Stopień
inżynierskie
Język
pl
Czas trwania
7 sem
Klasyfikacja ISCED
[0721] Przetwórstwo żywności
Opis kierunku
wkrótce
Dyscypliny wchodzące w skład kierunku
| Kod | Nazwa | Udział procentowy w kierunku | Wiodąca |
|---|---|---|---|
| DS010402N | technologia żywności i żywienia | 100% | Tak |
Wykres historycznych progów punktowych
Tabela historycznych progów punktowych
| Rok | Tura rekrutacji | Próg | Kandydaci | Limit przyjęć | Przyjęci |
|---|---|---|---|---|---|
| 2020 | 1 | 30 | brak danych | brak danych | brak danych |
| 2021 | 1 | 30 | brak danych | 45 | brak danych |
| 2022 | 1 | 30 | 20 | 45 | brak danych |
| 2023 | 1 | 30 | brak danych | 45 | 21 |
Ten kierunek znajdziesz również na 1 uczelniach:
© 2025 dostanesie.pl